Tavaszi dzsekik
2014. február 15. írta: Mészáros Boldizsár

Tavaszi dzsekik

Az idei férfi divat trendi dzsekijeit tárgyaljuk

springjack-300x200.jpgA tél még nem múlt el teljesen, azonban a tavasz közeledtét már érezhetjük. Ideje tehát átnézni, melyek azok a kulcsdarabok, amelyek az idei tavasz meghatározó elemei lesznek.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Bomberdzseki

A bomber dzseki csak az egyik a számos férfi ruhadarab közül, amely a hadsereggel köthető össze. Továbbá azon darabok közé is sorolható, melyeken nem fog az idő vasfoga és évtizedek óta a divat része. Az időtlen minősége miatt talán az egyik legjobb beruházás a dzsekik közt, nem véletlenül láthatjuk annyi férfin, mind a filmekben, vagy akár az utcán sétálva. Mindegy, hogy a régi idők ikonjairól - Steve McQueen-ről, vagy James Dean-ről - esik szó, vagy a modern kort meghatározó sztárokról - ki tudná elfelejteni Ryan Gosling arany skorpiós dzsekijét a "Drive" című filmben - bomberünk köszöni szépen, jól megvan.                                                                                                                                                               

bomberLB2.jpg                                                                       

Farmerdzseki

Ahogy a divat újra és újra váltakozik, a farmerdzseki néhol nagy népszerűségnek örvend, néha pedig elfelejtjük létét. Egy biztos, a legjobban variálható darab, ami nagy előnyt jelenthet társaival szemben. Tavasszal viselhetjük egy ing vagy póló felett, míg a hidegebb időszakban egy kabát alatt is tökéletesen elfér.

Ötletek a hideg időben             

denimjac1.jpgÖtletek a melegebb időszakban 

denimjac2.jpg                                                                         

Bőrdzseki

Személyes kedvencem, abból az okból kifolyólag, hogy mind közül ez a legvagányabb. Egy örök klasszikusról van szó, amely már több, mint száz éve a divat része mind a férfiak, mind a nők terén. Egy továbbgondolt formája a bikerdzseki, amely története egészen 1928-ig vezethető vissza, ugyanis ekkor készült az első Schott Perfecto. Az elején főként feketében pompázó, manapság már minden színben fellelhető kabát szinte a végtelenségig variálható, bármilyen inggel, pólóval, pulóverrel tökéletesen fest.

bikerlb2_1.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása