Az idei nyár trendje: csíkok
2014. február 27. írta: Mészáros Boldizsár

Az idei nyár trendje: csíkok

A férfidivat idei trendjei közé sorolandó csíkok...

blockm-300x200.jpgAz újra és újra megjelenő mintázat - csak úgy mint a kockák - az idei évben is elmaradhatatlan kelléke lesz a tavasznak, valamint a nyárnak...

 

 

 

 

 

Ugyan az idei trendekről már olvashattunk itt és itt, ellenben mégis úgy éreztem, megéri tüzetesebben is átnézni, hogy a csíkok mely formái lesznek az idén menők. Több figyelem jut majd a nagyobb és vastagabb csíkoknak, melyeket könnyedén fellelhetünk a ruhadarabok bármely típusán. Színekben sem lesz hiány, ahogy azt a kifutókon láthattuk és akár még különféle nyomatok is felkerülhetnek az amúgy sem unalmas darabokra.

Ha már az előbb szóba kerültek a nyomatok, nézzük meg a lenti képeket, amelyek a Moschino kollekció részei. Azt, hogy túlzás-e vagy sem, mindenki eldönti maga, ellenben mindenképp egyedinek mondható.

 

block3.jpg

 

Azonban nem csak a kifutókról, hanem a boltok polcairól is visszaköszönnek majd a legkülönfélébb csíkos mintázatú pólók és szinte minden, ami ruhának számít. Titka talán az, hogy minden férfin jól áll és igazából minden férfi birtokol is egyet-egyet a gardróbjában.

 

block4.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása