Idézetek a pólón: az új trend
2015. augusztus 29. írta: Mészáros Boldizsár

Idézetek a pólón: az új trend

Motivációs pólók

believ_in_yourself.jpgUgye, senkinek sem kell bemutatnom a fekete színű, fehér felirattal ellátott pólókat, amelyek tucat számra sorakoznak a turista boltok polcain? Ugyanilyeneket találhatunk egyéb üzletekben is "vicces" idézetekkel ellátva. A következőkben pontosan ezekről nem lesz szó... 

 

 

fonok_polo.jpgEgy példa erejéig mégis kénytelen vagyok visszatérni a fent említett pólókhoz, hogy mindenki számára világos legyen, mire is gondolok. A jobb oldalon látható kép egy, a "vicces" kategóriába tartozó idézetet tartalmaz. Nem vicces, nem érett és semmiképp sem férfias. Ha ilyet hordunk és szinglik vagyunk, akkor most már legalább tudjuk az okát. Ha már itt tartunk, nem ez az egyetlen, amit hanyagolni kellene férfiként, de erre most nem fogunk kitérni, hiszen azt már egyszer megtettük. Folytassuk inkább azzal, hogy melyek azok a pólók, amelyek miatt ez a cikk íródott.

 

i_woke_up.jpg

 

Inspirációs és motivációs idézetek

Az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendnek a különböző mélyenszántó gondolatok a közösségi oldalakon. Aki megtalálható a Facebookon, az Instagramon és társain, nap mint nap találkozhat ilyen képekkel és gondolatokkal. Életkorhoz nem köthetőek, ugyanis, ahogy a tinédzsereknél, úgy a közösségi oldalak legidősebb felhasználóinál is fellelhetjük őket. A fast fashion márkáknák több nem is kellett. Hamar észbe kaptak és kihasználták ezek népszerűségét. A legújabb kollekciók részét képezik az idézetes pólók is, így tehát jelenlegi trendként kell emlegetnünk. 

 

every_pro.jpgMinden profi amatőrként kezdte. Álmodj nagyot és vágj bele most

Ezeknek a pólóknak semmi közük a fent említett "vicces" ruhadarabokhoz. Nem láthatunk rajtuk gáz idézeteket, inkább a motivációs, valamint a fiatalok körében menő szövegekből merítettek. Szabásuk ugyanúgy slim fit, valamint regular fit, mint, ahogy azt már megszokhattuk. Természetesen a v-nyak kedvelőire is gondoltak. További pozitívum a különféle színek használata. Ha unjuk a fekete-fehér hétköznapokat, vigyünk bele egy kis színt ruhadarabjainkkal. A színskála akár a szivárvány, mindenki megtalálja benne a kedvenc színét.

 

szivarvany.jpgBarney Stinson híres idézete

Mivel ezek az inspirációs idézetek gyakran az edzésről szólnak, így természetesen sport ruházathoz is hozzájuthatunk. Hordozzuk magunkon motivációnkat akkor, amikor a legnagyobb szükségünk van rá!

 

eat_clean_trai_hard.jpg

Étkezz tisztán, eddz keményen

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!                                                                

Képek forrása: inspicollection.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása