Farmert formálisan
2014. február 19. írta: Mészáros Boldizsár

Farmert formálisan

A férfidivat alapanyaga, a farmer

denimsmart-300x200.jpgAz anyagtípusokat tekintve mind közül a legelterjedtebb a farmer, amely népszerűségét sokoldalúságának köszönheti; mind formális, mind hétköznapi öltözékként megállja a helyét.

 

 

 

Farmering

A farmeringről már olvashattatok bővebben itt, ezért most nem fogjuk hosszan boncolgatni. A lényeg, ahogy már fentebb említettük, tökéletes választás lehet akár egy zakó alá is, nyakkendővel párosítva.

 

smartshirt.jpg

 

Farmernadrág

Nincs olyan férfi, aki ne birtokolna - vagy birtokolt volna - egy, vagy több farmernadrágot. Ez az alapdarab már évszázadok óta értékes szolgálatot tesz, így megérdemli, hogy formális öltözékként is mutatkozhasson. Az ilyen alkalmakra próbáljunk valami egyszerűbb, visszafogottabb darabot választani - a mintás egyébként is gáz -, valamint koncentráljuk a sötétebb színekre. A super slim fit nadrágoktól ugyancsak óvakodjunk, ha elegáns megjelenést szeretnénk.

 

smartjeans.jpg

 

Farmerdzseki

Már többször ejtettünk róla szót, így már sokszor elmondtuk, hogy milyen sokoldalú is ez a darab... És lám, tényleg. Tegyük most kicsit félre kardigánunk és válasszunk helyette egy zakót, amelyet azonban a pulóverrel ellentétben nem a dzseki alá, hanem fölé veszünk fel. Ahogy azt már a farmernadrágnál is említettük, óvakodjunk a mintáktól, ellenben a színek tekintetében bátran elengedhetjük fantáziánk és választhatunk akár egy feketét, szürkét és igazából bármilyen színűt, ami illik öltözékünk többi darabjához.

 

smartjacket.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása