Téli kötések
2014. január 24. írta: Mészáros Boldizsár

Téli kötések

Divatos, trendi pulóverek férfiaknak

télikötések.jpgMost, hogy eljött a hideg, érdemes elővennünk - esetleg ha nincs, akkor beszereznünk - kötött pulóverünk. Hogy milyet? Most megtárgyaljuk az idei tél trendi kötéseit.

 

 

 

 

 

Színes pulóverek

Ezek senki számára nem lesznek idegenek. Egy egyszínű pulóverrel könnyű a dolgunk, hiszen mind a hétköznapokon, mind a formális találkozókon megállja helyét. Bátran vegyük fel akár zakó alá is. Az idei tél színei a smaragdzöld és a burgundi, de merészebbek bevállalhatnak akár egy sárgát, vagy pirosat. Ezek a darabok megállják a helyüket szinte minden ruhadarabbal párosítva, tehát soha sem árt ha van egy ilyen a ruhatárunkban.

 

colourknit.jpg

 

Ábrás pulóverek

Az idei tél másik divatos kötése az ábrás, vagy más néven grafikus. A pulóverek ezen fajtája már extrémebb; míg az egyszínűeknél bármit párosíthatunk bármivel, itt azért már meg kell gondolnunk, hogy mit veszünk fel hozzá. Természetesen a grafikus pólókhoz is illenek a zakók - tehát az elegánsabb darabok - valamint egy sportosabb öltözék is.

 

printknit.jpg

 

Mintás pulóverek

Az ingek után az idén - na meg persze tavaly - a kötött ruhadarabjaink beállnak a sorba és a minták széles skálájából választhatjuk ki a számunkra megfelelőt. Farmer ing, bőrdzseki, zakó; azzal párosítjuk amivel nem szégyelljük.

 

patternknit.jpg

 

Jelenleg divatos kötések

kötések.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása