A rétegelt öltözködés
2014. január 27. írta: Mészáros Boldizsár

A rétegelt öltözködés

Ötletek a trendi és a divatos rétegelt megjelenéshez

layeringmain3-300x200.jpgA tél és hideg eljöttével megkezdődik a réteges, meleg öltözködés. Nem, a póló fölé felvett téli kabát nem számít annak.

 

 

 

 

A réteges öltözködésnek két nagy előnye van. Először is azzal, hogy hozzáadunk/leveszünk egy réteget, azzal a megjelenésünk egy másik dimenzióját mutathatjuk meg. Másodszor, az időjárás változásával - főleg melegedés esetén - van mit levetnünk magunkról. Most következzenek tehát azok a darabok, amelyekkel feldobhatjuk, illetve egy kis csavart vihetünk megjelenésünkbe.

 

Farmerdzseki

Mindannyiunk kedvenc őszi valamint tavaszi kabátja, azonban kevesen gondoltuk volna, hogy ezt a csodás darabot akár télen is felvehetjük. Egy fontos dolog: dzsekinknek tökéletesen kell rajtunk állnia, akár egy kesztyűnek, hiszen egy nagy, lógós darab fölé nehéz felrángatni egy kabátot, bármilyenről is legyen szó.

 

layeringdenim.jpg

 

Kardigán

Senki sem lepődik meg azon, hogy a kardigán egy alap ruhadarab, főleg ha rétegelésről van szó. A kardigánunkat párosíthatjuk pólóval, inggel, zakóval, téli kabáttal, vagy az előbb említett farmerdzsekivel. Nem véletlen, hogy kedvenc darabjaim közé tartozik.

 

layeringshawl.jpg

 

Mellény

Leggyakrabban mint külső réteg láthatjuk, de mi van ha eggyel lejjebb kerül? Az eredmény: zsír. A szolidabbaknak kabát alá ajánlom, a merészebbek zakót is vehetnek fölé.

 

layeringgilet.jpg

 

Kötött pólók

Az idén trendi kötéseket a múltkor már kiveséztük, így most csak annyit mondok: bátran vegyetek fel több kötött darabot egyszerre. Persze ne rendelkezzen az összes különböző mintával.

 

layeringknit.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása