Stílusikon: Pharrell Williams
2014. január 25. írta: Mészáros Boldizsár

Stílusikon: Pharrell Williams

Pharrell Williams idei legdivatosabb megjelenései

pharrell-williams-300x200.jpgPharrell 2013-ban a legmenőbb férfiak listáján egészen a második helyig küzdötte fel magát. Nézzük hát a stílusikon idei legmenőbb megnyilvánulásait.

 

 

 

 

Pharrell Williams amellett, hogy közreműködött, illetve kiadta az év legragályosabb zenéit, mint a Blurred Lines, Get Lucky valamint a Happy, elfoglaltan tölötte idejét. Az amerikai énekes, producer és divattervező az idén töltötte be negyvenedik életévét, a Billionaire Boys Club nevet viselő ruhamárkája pedig a tizedik évfordulóját ünnepelhette.

 

Pharrell csakúgy ragyog a klipekben
Március: Blurred Lines; Áprílis: Get Lucky

Az év talán két legsikeresebb zenéjének klippjében Pharell csillogós-villógós szerelésekben mutatkozik. A Blurred Lines-ban egy csillógó bomberdzsekiben, valamint egy fénylő zakóban villan fel, amit tovább véve a Get Lucky klipjében sikerül neki egy 70-es évekbeli diszkó hangulatát kelteni.

 

1384819858865_pharrellvid2.jpg

 

Pharrell filmzenéi
Június: Az acélember; Július: Gru 2

Amellett, hogy a slágerlisták élére küzdi fel magát a Daft Punk, Robin Thicke és T.I. mellett, Pharrell a nyár talán két legnagyobb filmjének zeneszerző listáján is helyet kap.

 

1384812969620_soundtracks.jpg

 

Ez az én sapkám

Melyik az a darab, amit nem tudott/akart mellőzni Pharrell az idén? A Terepmintás, virágos sapkája, amit Mark NcNairy tervezett a Bee Line divatmárka számára, ami természetesen Pharrell-é.

 

1384812969615_favoritehat.jpg

 

Gru kockanadrág
Június: Gru 2; Július: Spongyabob

Pharrell gyermeki énjét már láthattuk, mikor 2005-ben Spongyabobos cipőben mutatkozott. Most Gru és legkedvesebb szivacsa számára tervezett ruhadarabokat.

 

1384812969602_bbckidsclothes.jpg

 

Csak elegánsan

Ha vörösszőnyeges megjelenésről, vagy élő showról van szó, Pharrell tudja, hogy kell mutatkozni. Lanvin öltönyeivel mindig felhívja magára a figyelmet, főleg ha az egy türkizkék, két gombsoros zakó.

 

1384812969618_pharrelllanvin.jpg

 

Klasszikus surranók

Vicces tény: Pharrell és Timberland is 1973-ban születtek, valamint mindketten hip-hop ikonok lettek. A cipő amivel egyértelműen ellopta a rivaldafényt, a piros, amelyben New York utcáin kolbászolt.

 

1384812969619_pharrelltimbs.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása