3 darab, amit ki kell próbálnod
2014. január 20. írta: Mészáros Boldizsár

3 darab, amit ki kell próbálnod

3 nem mindennapi ruhadarab, ami minden férfi számára ajánlott

fashionkillara.jpgAhogy lassan elérkezünk a téli kiárusítások végéhez, a boltok polcain egyre inkább jelennek meg a tavaszi és nyári trendek darabjai. Ugyan az idei trendekről már olvashattatok itt és itt, azonban most egészen más szemszögből közelítjük meg a dolgokat.

 

 

Fontos az elején leszögezni, hogy nem a már megtárgyalt trendeket boncolgatjuk tovább, hanem pár olyan ruhadarabot, ami ugyan divatos, ellenben nem ez az év lesz felemelkedésük éve. Ezek a szerkók nem fognak ott virítani az összes kirakatban, ennek ellenére nem árt ha lóg egy otthon, a szekrényünkben. Kis túlzással alapdarabokként is emlegethetjük ezeket a darabokat, hiszen legtöbbünk ruhatárában már most is megtalálható egy-egy példány; ha esetleg mégsem, itt az ideje, hogy ezen változtassunk.

 

Mintás ing

Legyen szó terepmintásról, esetleg egy "egyszerű" virágosról, egy mintás ing mindig új löketet adhat megjelenésünknek akár alkalmi, akár mindennapi a viseletünk. Titkának kulcsa, hogy öltözetünk legyen egyszerű, nem túl színes, esetleg monokróm, ami engedi ingünk motívumát kibontakozni.

 

2013prints.jpg

 

Valami rózsaszín

Ahogy egyre forrósodik a levegő, úgy jelennek majd meg a rózsaszín különböző tónusai. Egy pasztel árnyalattal soha sem nyúlhatunk mellé, tökéletesek akár formális viseletként is. Akik a vagányabb dolgokat szeretik, azok természetesen választhatnak merészebb nüanszot is.

 

pinkwear.jpg

 

Biker dzseki

A biker dzseki a bőrkabát tovább gondolt típusa. Az aszimmetrikus és az ujján található cipzár jellemzi. Története 1928-ig vezethető vissza, ekkor került bemutatásra az eredeti Schott Perfecto, a mai biker dzseki elődje. Évekkel ezelőtt a punkok és lázadok szimbóluma volt, ellenben mára már a mindennapos férfi (és női) divat része.

 

bikerlb2.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása