Az időtálló farmering
2014. január 16. írta: Mészáros Boldizsár

Az időtálló farmering

Bármely öltözetünket feldobhatjuk egy menő farmeringgel

St Goliath Fall-Winter 2013-2014 Campaign 1.jpgManapság szinte minden férfi ruhatárában megtalálhatjuk a farmer anyagból készült ruhadarabokat, kezdve a nadrágoktól, egészen a dzsekikig. Ma a farmeringeket vesszük górcső alá.

 

 

 

Az anyag története az amerikai aranyásókig vezet vissza, amikor is strapabíró adottságai miatt alkalmazták, főleg nadrág formájában. Később az idők során munkaruhából trenddé nőtte ki magát, és megjelentek a különféle farmeranyagú darabok, így az ing is.

 

denimLooks.jpg

A rivaldafényre pályázva bármely öltözetünket feldobhatjuk egy menő farmeringgel, ha tudjuk mit s hogyan. Igazából egy szabály van, hogy nincs szabály. Csaknem az összes ruhadarabbal és kis híján bármilyen öltözettel párosíthatjuk. A farmeringet hordhatjuk a mindennapokban, de akár formális találkozókon is. A hétköznapokra egy vagány koptatottat ajánlok, míg az alkalmi megjelenésekhez egy egyszínű, visszafogottabb darabot.

 

denimshirtlb2.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása