I AM GALLA
2014. január 14. írta: Mészáros Boldizsár

I AM GALLA

Adam Gallagher, férfidivat blogger

borito.jpgA fast-fashion márkáknak köszönhetően manapság egyre több férfi lép a divat útjára, követve ezzel az uralkodó trendeket. A stílusos pasikkal párhuzamosan a férfidivat bloggerek száma is egyre csak szaporodik.

 

 

 

Ma elhoztam nektek a kedvenc férfidivat bloggeremet, aki megjelenésével kilép az árnyékból, és férfiak ezreinek nyújt inspirációt nap mint nap.

 

Adam Gallagher

A srác egy New York-i születésű, 22 éves model és blogger. A magát Galla-nak becéző fiatalember azért került kedvenceim közé, mert stílusával mindig tud valami újat, valami egyedit alkotni. Galla talán legkedveltebb márkája a topman, ellenben gyakran visel outfitjeiben fast-fashion márkákat is, amelyeket az I AM GALLA-n tekinthettek meg.

 

galla.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása