Öntsünk életet kockás ingünkbe
2014. január 02. írta: Mészáros Boldizsár

Öntsünk életet kockás ingünkbe

Remek ötletek, hogyan dobhatjuk fel a megjelenésünket egy kockás inggel

mens10essentials-300x200.jpgA kockás ing azon klasszikus alapdarabok közé tartozik, melyeknek kötelező helye van egy férfi gardróbjában. Hogy ezt igazoljuk, elég csak kisétálnunk az utcára - esetleg iskola, munkahely -, és állításunk igazolódik. A baj csak az, hogy egyre unalmasabb. Félreértés ne essék, a probléma nem a ruhadarabban keresendő, ugyanis egyre több típusa ismert különféle mintákkal és formákkal. A gond a viselés módjában keresendő. Ennek eszményében bemutatok most három különböző technikát, amivel új életet lehelhettek jelenlegi kollekciótokba.

 

Dupla ing

Nem, még véletlenül sem elírás. Ez a forma a kreatív rétegelésről szól, olyan darabok használatáról, amelyekre eddig gondolni sem mertél. Pedig kellett volna... Egy pillanatra tedd félre kardigánod, és kockás inged mellé válassz egy szolid mintázatlan inget, akár egy farmer ing is lehet.

doubleshirt11.jpg

 

Sportos elegancia

Kezdetnek párosítsd kockás inged egy menő, sportos, kötött vagy farmer anyagú zakóval, esetleg egy kardigánnal. Megvan? Akkor az extravagánsabb kinézetért egy mintás nyakkendő, egy slim-fit farmer vagy chino és egy sportos vagy elegáns cipő. Ha magasszárú cipőt választunk, azzal megkoronázhatjuk öltözetünket, viszont formális találkozókra nem ajánlanám.

sportos kockás.jpg

 

Formális kockák

Egyszínű fehér, kék és rózsaszín. A leggyakrabban használt ingek formális öltözékhez. Hiába is próbáljuk variálni különböző nyakkendőkkel, az eredmény ugyanaz. Unalmas. Több kell. Valami más... A kockás ing a helyes válasz. Kellemes alaphangot adhat ruházatunknak egy fehér esetleg halványkék alapú kockás ing. A nyakkendő szinte bármilyen mintázatú lehet, akár kockás, pöttyös, csíkos, de egyszínű is. Variáljátok bátran ízléseteknek megfelelően.

formalis.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása