Téli kiegészítők II.
2014. január 01. írta: Mészáros Boldizsár

Téli kiegészítők II.

Ezúttal a férfi kesztyűkről beszélünk részletesen

oldalra.jpgNemrégiben kiveséztük a leggyakoribb sálcsomókat, tehát itt az ideje, hogy rátérjünk a tél másik kiegészítőjére, a kesztyűre. Öt típusát találtam említésre méltónak, amelyek a következők:

 

 

 

 

 

 

Bőrkesztyű

A modern gardróbban szinte kötelező helye van egy barna, vagy egy fekete bőrkesztyűnek. A fekete inkább elegáns öltözékhez párosítható, míg a barna a mindennapokban is helyt áll.

leathergloves.jpg 

Színes Bőrkesztyű

Vadabb dolgokra vágysz mint egy egyszerű fekete kesztyű? Akkor ez a neked való.

coloredleathergloves.jpg

"Autós" kesztyű

Hacsak nem Ryan Gosling-ot szeretnénk utánozni a Drive című filmből, nem ajánlanám ezt a fajta kesztyűt. Bár vagány kinézetükkel magunkra vonzzák a tekintetet, nem praktikusak és levételük is nehezebb társaikhoz viszonyítva.

drivergloves.jpg

Gyapjú kesztyű

Tökéletes kesztyű a mindennapokra. Melegen tart és egy jól megválasztott darab feldobhatja öltözékünket. Kell ennél több?

mollygloves.jpg

Ujjatlan kesztyű

Az előbb tárgyaltak menőbb formája. Okostelefonok használatakor is jól jöhet, bár egyre elterjedtebbek az okostelefon-barát kesztyűk. Az efféle darabokkal könnyedén használhatjuk mobilunkat, anélkül, hogy megszabadulnánk kedvenc kiegészítőnktől, ami valljuk be, hidegebb napokon előnyös.

fingerlessgloves.jpg

 

 

Ötletek viselésükhöz

lookbook1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása