Férfi trendek 2014-ben II.
2014. január 10. írta: Mészáros Boldizsár

Férfi trendek 2014-ben II.

A 2014-es férfidivat trendeket bemutató cikk folytatása

windowcheck-300x200.jpgA 2014-es trendek egy részét az előző cikkben már kiveséztük, most pedig itt a folytatás újabb színekkel és ötletekkel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krém szín

Idén a kék mellett a krémes színek is szerephez jutnak majd, amelyek tökéletesen mutatnak a vintázs darabokon. Egy teveszín vagy bézs magas nyakú pulóver egy slim fit farmerrel vagy chinoval tökéletes keveréke a klasszikus és kortárs daraboknak.

 

nycream.jpglacream.jpg

 

Terepminta

A tavalyi év után idén is visszatérnek a terepmintás ruhadarabok a divat színpadára. Az ilyen darabok mutatósak egy farmer inggel, snapback sapkával, vagy ezeket félretéve, akár zakót húzva is megállják a helyüket.

 

nycamo.jpglacamo.jpg

 

 

Kockák

Igazából ezt minden évben trendinek nyilváníthatnánk, hiszen a kockás darabok örök klasszikusok. Mondhatnánk azt is, rajtuk nem fog az idő vasfoga. Titka a sokoldalúságában rejlik, hiszen minden öltözethez illeszkedik. Akár egy egyszerű kockás inget is a végsőkig variálhatunk, ha tudjuk hogyan.

 

nycheck.jpglachecks.jpg

 

A lenti videóban pedig a H&M 2014-es kollekciójába nyerhetünk betekintést

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása