Férfi trendek 2014-ben I.
2014. január 09. írta: Mészáros Boldizsár

Férfi trendek 2014-ben I.

Szemügyre vesszük 2014 férfidivat trendejeit

chinostyles-300x200.jpgÚj év, új fogadalmak és természetesen új trendek. Habár még csak pár napja írunk 2014-et, nem árt tudni, milyen darabokkal találhatjuk magunkat szembe a boltok polcain.

 

 

 

 

 

 

Kék

Az elmúlt évben a farmer ing uralmának köszönhetően, a kék szinte minden férfi gardróbjában helyet talált magának, és ezen szép szokását az idén is folytatni szeretné. Télen inkább a sötétebb árnyalatai dominálnak, ellenben kijelenthetjük, hogy tavasszal nem csak az esti órák lesznek világosabbak. A kék bármely árnyalatát is választjuk, könnyen megtalálhatjuk a számunkra tökéletes darabot, legyen szó pólóról, cipőről, vagy akár kiegészítőről.

 

nyblue.jpg

 

Csíkok

Idén újra visszatérnek a divatba a csíkos ruhadarabok, viszont most kicsit másként, kicsit őrültebb módon. A megszokott vékony csíkokat a vastagabbak váltják, néhol egészen elképesztő formákat létrehozva. Nem csak a minták, de a színek tekintetében is a változatosság lesz a jellemző, legyen szó bármilyen szerelésről.

 

nystripe.jpglastripe.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása