Stílusikon: Chuck Bass
2014. január 04. írta: Mészáros Boldizsár

Stílusikon: Chuck Bass

Chuck Bass és a stílusos férfiak jellemzői

bloggif_52c824b2cafda.gifAzok számára akik esetleg nem ismernék, Chuck Bass a Gossip Girl TV show egyik főszereplője. Chuck-ot Ed Westwick alakítja, aki a kezdetek óta állandó része a sorozatnak.

 

 

 

Mielőtt azonban rátérnék, miért is örvend olyan nagy népszerűségnek Chuck a nők körében, nem árt tisztázni pár dolgot, ami a stílusos férfiakat jellemzi.

1. A tökéletes illat

2. A megfelelő cipőválasztás

3. A remek öltöny

4. Egy csokor virág, a meglepetés ereje

5. Romantikusak, viszont nem nyálasak

6. Megtestesítik a gentleman fogalmat

Chuck pontosan ezeknek a pontoknak eleget téve jelenik meg a show-ban, nem véletlen tehát, hogy a sorozat női nézői kortól függetlenül beleestek, hiszen ő a modern férfi stílusikon megtestesítője.

chuck1.jpg

Charles Bartholomew Joseph Bass New York egyik leggazdagabb fiatalja, aki első ránézésre egy szexmániás egoista, ám valójában csak egy hős szerelmes. Chuck kicsapongó, és hedonista életmódot folytat. Stílusát a párizsi elegancia és a New York-i fiatalság jellemzi, amelyek tökéletes keveréke vonzó lehet minden nő számára. Ez azonban nem elég. A viselkedése és gesztusai emelik őt egy átlagos férfiból Chuck Bass-é.

chuck2.jpg

chuck3.jpg

Pár tipp, hogy öltözködésben te is Chuck Bass lehess

1. Öltöny: Elegáns, modern és fiatalos, egy vagy két soros, kettő illetve három gombos.

2. Cipő: Lehet bőr vagy mokaszin, elegáns vagy fiatalos. Nem számít, csak stílusos legyen.

3. Kiegészítők: Nyakkendő, díszkendő, csokornyakkendő, nadrágtartó. Természetes harmóniában az öltözékkel.

4. Színek: Három színnél soha nincs több az öltözetében, ebből egy fekete/fehér, kettő pedig élénkebb szín.

chuck4.jpg

Természetes ez csak egy töredéke annak, amitől Chuck Bass lehetsz. A titok az apró trükkökben rejtőzik, ám ez a pár szabály jó irányba terelhet, ha te is egy stílusikonná szeretnél válni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása