Hogyan öltözz a randira
2014. március 03. írta: Mészáros Boldizsár

Hogyan öltözz a randira

Tanácsok, randiötletek, ruházati tippek férfiaknak

firstdate-300x200.jpgAz első benyomást mindig megjelenésünkkel tesszük, így ha le akarunk nyűgözni egy lányt, nem árt, ha jól öltözöttek és ápoltak vagyunk...

 

 

 

 

A fentebb említettek inkább az első randevúra igazak, ugyanis nem szeretnénk már azelőtt hazazavarni a lányt, hogy bármit is mondhattunk volna. Megjelenésünk nagyban árulkodik rólunk; elmeséli milyenek vagyunk, anélkül, hogy megszólalnánk. Ha olvasunk ilyen-olyan cikkeket a csajozásról - már pedig szinte kivétel nélkül utánajárunk, mivel vehetnénk le lábáról kiszemeltünket -, akkor gyakran, alapjában véve a legtöbb cikkben szembesülünk azzal, hogy a nők díjazzák a tiszta, ápolt, jól megválasztott ruhadarabokat és cipőket. Természetesen ez csak egy általánosított tény, és tudjuk, hogy minden ember más, minden ember különböző ízléssel rendelkezik, így ezt sem jelenthetjük ki nyíltan. Egy azonban biztos: negatívumként egy nő sem fog rá tekinteni.

 

Miután sikerült egy hölgyet randevúra csábítanunk, két fontos döntés áll előttünk. Először is el kell döntenünk, hol és mit szeretnénk csinálni. Ha volna, a leggyakoribb randihely címet a mozi zsebelné be, ellenben, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor ti nem estek ebbe a hibába. Elmentek egy sötét helyre, ahol csendben ültök egymás mellett, egymásra sem pillantva két órán keresztül. Tényleg ez volna az álomrandi? Na, de még mielőtt bárki is azt hinné, hogy újabban randiguruként is funkcionálok, gyorsan át is térek a második pontra. Miután kiválasztottuk, hova is szeretnénk vinni a hölgyet, felmerül egy újabb dilemma, azaz, hogy mit is vegyünk fel. Jobbik esetben valami alkalomhoz illőt... És most jön a kérdés: "Mi van a rosszabik esettel?" Nos, hát, arra is ugyanez vonatkozik. A lentiekben két alap és átfogó példáját találjuk a randevúknak, amelyekhez más-más megjelenés dukál. Megnézzük, milyen megjelenés illik az esti (vacsora, az a bizonyos mozi, stb) randevúkhoz , valamint a nappali (séta, kávé, bicikli és még sorolhatnánk) tevékenységekhez.

 

Nappali találkozó

A nappali randihelyek száma végtelen; csinálhatunk szinte bárhol, bármit. Ezeket az elfoglaltságokat főleg érdeklődési körünk határozza meg, valamint csak a képzeletünk szabhat nekik határt. Ha tudjuk előre, hogy mit fogunk tenni, akkor öltözzünk ahhoz a tevékenységhez, ellenben ha nincs ötletünk és spontaneitásunkra hagyatkozunk, akkor készüljünk fel több eshetőségre is. Ilyenkor próbáljunk meg a lehető legpraktikusabban öltözködni, ami azt jelenti, hogy fehér nadrágunkat hagyjuk otthon. Nagy megkönnyebbülés, hogy nem kell folyton-folyvást azzal foglalkoznunk, hogy piszkos lesz a nadrágunk. Helyette egy farmer, vagy egy sötét chino sokkal praktikusabb szerepet tölthet be. Felül is kövessük ezt a praktikus vonalat és ne öltözzük túl az alkalmat. Persze, le szeretnénk nyűgözni a hölgyet, de azért még sem egy öltönyben kellene nekivágnunk egy sétának a parkban.

 

nappali.jpg

 

Esti találkozó

Ahogy az előbb, ugyancsak nagy mértékben befolyásolja a randevú helyszíne megjelenésünket. Minél formálisabb az étterem, annál formálisabban kell nekünk is megjelennünk. Egy vacsora a McDonald'sban nem igényel öltönyt, ellenben egy elegáns étterem annál inkább. A mozi ugyancsak a Mekis kategóriába tartozik, ugyanúgy mint a különféle pubok és szórakozóhelyek. Fontos tényező, hogy érezzük magunkat jól abban amit viselünk, legyen kényelmes és ne kelljen egész idő alatt azon törnünk a fejünk, hogy jól nézünk-e ki. A magabiztosság sosem hátrány... ;)

 

esti.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása