Stílusikon: David Beckham
2014. január 15. írta: Mészáros Boldizsár

Stílusikon: David Beckham

David Beckham, a férfidivat egyik diktátora

David-Beckham-HM-300x200.pngKi ne ismerné a volt futballcsillag, David Beckham nevét? Így vagy úgy az emberek többsége egyre gondol a név hallatán. A nők megragadnak a külsejénél, a férfiak pedig nem látnak benne többet labdarúgásban nyújtott szereplésénél. Nagy hiba...

 

 

"Lehetséges, hogy egyre sármosabb vagy minden alkalommal, amikor találkozunk?" - szólt a kérdés Beckham-hez egy amerikai showműsorban. Lehetséges... Sőt, biztos! A negyvenes évei felé közelítő Beckham az utóbbi években rátalált önmagára, és szőke frizuráját félretéve egy stílusikonná nőtte ki magát. Nem csoda tehát, hogy számos divatmárka az ő arcával szeretné népszerűsíteni a termékeit, köztük a fast-fashion márkák egyik királya a H&M is, ahol David saját kollekcióval rendelkezik. Ja, hogy készült róla egy három méteres szobor is, ami a New York-i H&M előtt van felállítva? Megesik...

 

beck1.jpg

Bekcham neve márkanévvé nőtte ki magát, és feleségével, Victoriával létrehozták saját illatviláguk David Beckham Fragrances néven. Ahogy azt már említettem, David saját ruhakollekcióval is rendelkezik, amelyet a H&M üzletek polcain találhatunk meg, immár két éve.

 

hmbeck-675x450.jpghmbeck3-675x450.jpghmbeck2-675x450.jpghmbeck5-675x450.jpghmbeck4-675x450.jpg

A kollekció népszerűsítésére egy videót is készítettek, íme:

 

Beckham legújabb terméke a Classic, ami a David Beckham Fragrances legújabb darabja. Az új illat apropóján egy rövid interjú is készült vele:

Kérdés: Te változtattad meg számos férfi kozmetikai és ápolási szokását. Mennyire fontos számodra az ápoltság?
David: Azt gondolom, fontos törődnünk magunkkal kortól függetlenül. Ez számomra ösztönös. Nem azért viselek valamit, hogy bárkinek is megfeleljek. A lényeg, hogy illeszkedjen hozzám, és ha az embereknek ez tetszik, az egy bónusz.

K: Fejlődött, illetve változott a stílusérzéked az évek alatt?
D: Mindig is imádtam a ruhákat, de amikor találkoztam Victoria-val, ő terelt a megfelelő irányba. Ha valamire azt mondja, nem áll jól, akkor hiszek neki.

K: Mi alapján választod ki a tökéletes frizurát?
D: Soha nem gondolkozom előre, hogy oké akkor jövő héttől fogva új hajam lesz. Csak egy nap felébredek és úgy érzem eljött a változás ideje.

K: Jóképűnek tartod magad?
D: Nem, nem igazán, de megvan a saját, egyedi stílusom, ami megmutatja, hogy milyen vagyok valójában, mint férfi.

 

belstm.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása