5 őszi trend
2015. szeptember 03. írta: Mészáros Boldizsár

5 őszi trend

Az idei ősz 5 legnagyobb divatja

ferfi_divat_oszi_trend_fejlec.jpgUgyan az időjárás egyelőre még nem utal az ősz megérkeztére, ettől függetlenül az iskolák megnyitották kapuikat, valamint a ruhaboltok polcain is az évszaknak megfelelő darabokkal találkozhatunk. Utóbbit boncolgatjuk…

 

 

 

Báránybőrbe bújva

A hetvenes évek után 2015 őszén újra a báránybőré lesz az egyik főszerep. Viselhetjük egy szimpla póló és farmernadrág kombinációjával, de akár formálisabb – ing és nyakkendő/kardigán – megjelenésben is alkalmazhatjuk. A birkaruhák vastagsága változó, így egy vékonyabb darabbal a bőrdzsekinket, míg egy melegebb típusúval akár a téli kabátunkat is helyettesíthetjük.

 

ferfi_divat_oszi_trend_barany_kabat.jpg

 

Kockákra fel

Örök és időtálló. Ezzel a két szóval is definiálhatnánk a kockás mintával ellátott öltözékeket. Most azonban két másikkal, az ősszel, valamint a trenddel fogjuk jellemezni, ugyanis ezek a négyzetek megtalálhatóak (lesznek) bármilyen, az évszaknak megfelelő ruhadarabon, legyen szó pólóról, nadrágról, kabátról vagy akár egy pár zokniról.

 

ferfi_divat_oszi_trend_kockak.jpg

 

Zöldség

Minden év minden évszakának megvan a maga uralkodó színe. Néha ez egy teljesen átlagos, gyakori szín, amivel bármikor máskor is szembetalálkozhatunk. Kivéve idén. Az idei hűvös időjárás dominánsa a zöld. Az oliva számít majd a legmeghatározóbbnak, de a zöld különböző árnyalatai is fellelhetőek lesznek. Tökéletesen illik a semleges, fekete, fehér, illetve bézs öltözethez. Ha valami színesebbet akarunk, kombináljuk burgundival, esetleg sötétkékkel.

 

ferfi_divat_oszi_trend_zold.jpg

 

A garbó

Elegáns, kényelmes és meleg. Kell ennél több? Bátran társíthatjuk szinte bármilyen kabáttal, vagy akár zakóval is, hiszen mindkét esetben megállja a helyét. Egy ilyen magas nyakú pulóvernek mindenképp helyet kell szorítanunk a gardróbunkban.

 

ferfi_divat_oszi_trend_magas_nyaku_pulover_garbo.jpg

 

Mintás kötések

Az előző években már belekóstolhattunk az egyre sokszínűbb kötött pulóverek világába, az idén azonban minden eddiginél tarkább és sokrétűbb kínálat vár ránk. Kezdve a kicsit visszafogottabb mintákból álló fekete-fehér pólókon keresztül, a legvadabb és legszínesebb darabokig, mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.

 

ferfi_divat_oszi_trend_mintas_kotesek.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Hyde 2015.09.03. 20:28:17

Bénán néznek ki a srácok.

Köldök_szösz 2015.09.03. 20:44:32

igen a nagy részét akkor sem venném fel a fizetnének érte (na jó akkor igen)
és hát azért azt se feledjük hogy ezeken a modellmanusokon egy adott ruha valószínűleg sokkal jobban mutat mint egy átlag kopasz kövérkés aránytalan fickón

Gregoory 2015.09.03. 21:12:17

Én csak azt nem értem, hogy miért ők a modellek? Fényévekről látni, hogy a srácok még a saját nemi identitásukkal sincsenek tisztában. Én, mint az egyszeri vásárló egy normális inget szerettem volna venni, ezért fel is néztem a H&M oldalára, hogy mik vannak. Komolyan mondom, egy ideig görgettem lefelé, aztán ilyen kis valamik láttán az egésztől elment a kedvem. Ezekre akarjak hasonlítani? Kösz, de nem.

A fenti ruhákról meg nem is szeretnék írni...

ursus artos 2015.09.03. 21:46:31

@Gregoory: egyébként te tisztában vagy magaddal?

f@szkivantöletek 2015.09.03. 22:56:16

Ha, csak egy kicsit is hasonlítok valamelyikre az ősz folyamán, könyörgöm öljetek meg.
Csirke lábú rossz kis b... kinézetű szinte mind.

Hedley Lamarr 2015.09.03. 23:52:39

az olivás és mintás darabok a végéről még egész jók tudnak lenni,. de csak egy-egy setupban, általában véve elég rosszak :(
A báránybőr meg elég merev tud lenni és nem hiszem, hogy az itteni időjárás esői párái és napsütése váltakozva ki ne kezdené mindet.
De a többi ötletnek elmegy!:P
A divatot meg nyilván az követi akinek temérdek pénze van de stílusa nincs.

Ricordo 2015.09.04. 00:01:50

Némelyik egész elgörbült fényképezés közben. Szánalom.

dezsoke007 2015.09.04. 10:44:33

Bármennyire is divat, ez a bokalengető stílus egy förtelem.
Én amúgy is gondban vagyok a nadrághosszal, 196 cm magassághoz aránytalanul hosszú lábaim vannak - a 36-os hossz pont jó, de ritka.
Nem tudom, hogy a fenti fúk milyen vékonyak, de pl. a H&M-es nadrágok pedig csak térdig jöttek fel, pedig csak 90 kg vagyok.
süti beállítások módosítása