A tökéletes napszemüveg megtalálása
2014. március 01. írta: Mészáros Boldizsár

A tökéletes napszemüveg megtalálása

A férfidivat idén legmenőbb napszemüvegei

sunglass-300x200.jpgA tavasz közeledtével helyenként a nap is kisüt, így bátran elővehetjük - ha eddig még nem tettük - napszemüvegünket. Nézzük hát, mely darabok lesznek az idei nyár legmenőbbjei...

 

 

 

Arról, hogy egy adott arctípushoz milyen formát válasszunk már volt szó, így arra most nem fogunk kitérni, ellenben arra igen, hogy jelenleg melyek az uralkodó dizájnok.

A napszemüveg talán a legtöbbet használt és legtöbbek által birtokolt kiegészítő; mindezek ellenére az emberek nagyon nagy része csak a nyári 40°-os melegben veszi elő... Kérdem én, a nap télen vagy tavasszal nem süt? A napszemüveget nem a meleg idő elleni védelemre, hanem az erős napfény szemünkbe való jutásának tompítására használjuk.

 

SUNGLASSLB.jpg

 

Idén a leggyakoribb típusoknak a Wayfarer, az Aviator, valamint a Clubmaster különféle formái ígérkeznek. Ezek a legkülönfélébb színekben köszönnek majd vissza a boltok polcairól, így ne lepődjünk meg ha egy lime színű, egy terepmintás, vagy akár egy átlátszó napszemüveggel találjuk magunkat szemben.

Példák a fentebb említettekre

napszemüvegek.jpg

 

Ezeket pedig kerüljük el jó messzire

funny_stupid_people_22.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása