5 darab a hétköznapi-formális megjelenésért
2014. február 21. írta: Mészáros Boldizsár

5 darab a hétköznapi-formális megjelenésért

5 ruhadarab, amely a férfidivat alapja

casuallym-300x200.jpgNémely ruhadarab mind a formális, mind a hétköznapi megjelenés részeként megállja a helyét. Most bemutatunk ezek közül öt elengedhetetlen darabot...

 

 

 

 

Hányszor fordul elő az az eset, hogy ugyan megvennénk egy ruhadarabot, amit megpillantottunk a kirakatban, ellenben az a gondolat, hogy mivel párosíthatnánk eltántorít minket a vásárlástól. A következőkben felsorolt darabok vásárlásakor ez nem fordulhat elő, hiszen közülük mind a végsőkig variálható, több fajta megjelenéshez is illeszkednek.

 

Farmernadrág

Az eredetileg bányászok valamint cowboyok számára készített nadrág ma már a legpopulárisabb ruhadarab, amely szinte az összes férfi - és nő- gardróbjában megtalálható. A választék végtelen, ellenben, ha egy jól variálható darabot keresünk, válasszunk egy sötét slim-fit darabot. A "lógós" és skinny stílusúakat bátran viseljük hétköznapi viseletünkhöz, ellenben ha egy formális öltözékhez párosítjuk, akkor sokat veszít küllemünk. A sötét slim-fit farmernadrág ellenben tökéletes választás egy zakóval, ugyanúgy mint egy egyszerű pólóval.

Hétköznapi viselet

casuallyjeans1.jpg

Formális viselet

casuallyjeans2.jpg

 

Papucscipő/Mokaszin

Most valószínűleg sok férfi néz riadtan, ellenben ez az egyik legjobb választás, ha cipőről van szó. Kényelmes, praktikus és ugyan, ha egy egyszerű pólóhoz nem is, a legtöbb ruhadarabhoz illeszkedik. Télen nem, azonban a tavasz eljöttével bátran merészkedjetek egy ilyet beszerezni.

Hétköznapi viselet

casuallyloafers1.jpg

Formális viselet

casuallyloafers2.jpg

 

"Legombolt" ing

Annyiban különbözik a hagyományos ingtől, hogy gallérja le van gombolva, természetesen csak akkor, ha mi így teszünk. Elegáns megjelenést kölcsönöz, ellenben nyugodtan párosíthatjuk egy kardigánnal vagy egy V-nyakú pulóverrel. Ha valami elegánsabbra vágyunk ne habozzunk: nyakkendő, zakó, farmer és már mehetünk is az éjszakába (munkahelyre stb.)

Hétköznapi viselet

casuallyoxford1.jpg

Formális viselet

casuallyoxford2.jpg

 

Zakó

Egy, manapság nagyon elterjedt darabról beszélünk, hiszen a legtöbb, divattal foglalkozó férfi ruhatárában megtalálhatjuk. Titka abban rejlik, hogy egyre sportosabb formái jelennek meg, így hétköznapokban is gyakrabban találkozhatunk vele, akár egy terepmintás nadrággal párosítva.

Hétköznapi viselet

casuallyblazers1.jpg

Formális viselet

casuallyblazers2.jpg

 

V-nyakú pulóver

Az egyik legtöbb variánssal rendelkező darabról van szó a felső részt tekintve. Válasszunk egy egyszínűt, némileg visszafogottat, amit akár egy zakóval, akár egy pólóval is párosíthatunk. A bátrabbak merészebb színt is választhatnak, ellenben jól gondoljuk meg, hogy melyik ruhadarabunkkal tudjuk majd párosítani.

Hétköznapi viselet

casuallyvneck1.jpg

 

Formális viselet

casuallyvneck2.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása