Férfi hajtrendek
2014. január 12. írta: Mészáros Boldizsár

Férfi hajtrendek

Szemügyre vesszük a jelenleg divatos férfi frizurákat


mens-hairstyles-2013-messy-68-300x200.jpgMind tudjuk, hogy a divat évről évre, sőt néha gyakrabban is változik, ellenben a hajviseleteknél esztendők is eltelnek, mire egy új frizura lép be a köztudatba. A jelenleg uralkodó frizura az undercut, tehát az "alányírt" stílus. A viseletnek két fajtája, de végtelen formája ismert...

 

 

 

 

"Lenyalt"

Ez a hajviselet a precíz elválasztásról és a hajszálak aprólékos beállításáról szól. A frizura vintázsként emlegethető a maga csillogós külsejével. A hajat az jellemzi, hogy míg felül hosszú, oldalt és hátul rövidebb, vagy akár teljesen rövid. A frizura hosszúságát lehet variálni, így a merészebbek akár nagyobb eltérést is bevállalhatnak. Természetesen oldalt és hátul is a végsőkig alakíthatjuk, tehát nyugodtan vihetünk bele egy kis átmenetet (vagy nem is olyan kicsit). Végül pedig a formázás legfontosabb része, a fésülés iránya. Ha felül rövidebb hajjal rendelkezel oldalra fésüld, míg a hosszabb hajúak formázhatják mind oldalra, mind hátulra, akár naponta váltogatva. Próbáljunk ki több típust, akár a haj fésülésének szögével eljátszva, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt.

 

hairss13lb2.jpg

Kócos

A frizurát akár az előző társának ellentéteként is emlegethetjük, hiszen elmondhatunk róla mindent, csak azt nem, hogy precíz. Ha szeretnénk se tudnánk elkészítése után kétszer ugyanazt az eredményt kapni. Ez a hajviselet inkább a természetesség felé hajlik, így ha van egy kis (nagy) hullám a hajadban, tökéletes választás lehet számodra. A vágás annyiban különbözik sima társától, hogy a kontraszt sokkal nagyobb a fejünk tetején és oldalán található haj közt. Az ilyen frizura vagányságot és lezserséget sugároz.

 

hairss13lb.jpg

Értelemszerűen a két fővonalat ötvözve létrehozhatunk egy kevésbé vintázs és még kevésbe kócos hajat, az eredmények száma végtelen, attól függően, miből mennyit merítünk.

 

Sztárok frizurái

celebstyle.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása